Sagt om Skådespelarutbildningen

Skådespelarlinjen 17-18

Citat från elever på Skådespelarutbildningen (tidigare Teaterlinjen) om utbildningen och skolan:

“Teaterlinjen är en möjlighet att möta nya härliga människor, känna gemenskap och värme.” (Daniel)

“En extremt givande kurs för både kropp och själ, man kommer i kontakt med så många nya sidor av sig själv och andras.” (Miro)

“På Sigtuna Folkhögskola får man inte bara lära sig det inom sin linje utan mycket mer. Alltifrån att hjälpa andra till att vara en självständig och vuxen människa. Oavsett vem man är får man vänner för livet på Sigtuna Folkhögskola.” (Philip)

“Teaterlinjen på Sigtuna Folkhögskola är en chans att skaffa sig erfarenheter för att ta sig vidare. Både inom teater och i livet. Man får en liten inblick i hur en skådespelare arbetar. Utbildningen är väldigt lärorik, i alla fall enligt min mening och man har ett roligt år tillsammans.” (Linnéa V)

“Lär mig massor varje dag här. Fantastiska lärare och härlig atmosfär i klassen och runt omkring. Skulle rekommendera Sigtuna folkhögskola till alla som vill ha kul och utvecklas, både som person och som skådespelare.” (Hanna)

“Sjukt rolig utbildning där man får testa på det man vill och lite till. Det och den avslappnade stämningen med en engagerad och aktiv lärare gör att det känns otroligt givande och tryggt!” (Elsa)