Möt lärarna på Allmän kurs

Lena FahlgrenLena Fahlgren ” Språk ligger mig  om hjärtat. Att berätta för varandra och sätta ord på tankar, känslor och åsikter är oerhört viktigt. Lika viktigt är det att lyssna. Jag lär mig något nytt av mina deltagare varje dag för fullärd blir man aldrig. Vi utvecklas tillsammans!”

Lena undervisar i svenska som andraspråk, retorik, engelska mm.

Lena Fahlgren
08-592 582 69/42
lena.fahlgren@sigtunafolkhogskola.se

Louise JanvingLouise Janving “För mig är folkbildningens och folkhögskolans viktigaste tanke och praktik att vi alla lär av varandra och varandras erfarenheter.”
Louise undervisar i svenska och svenska som andraspråk, livsfrågor mm.

Louise Janving
louise.janving@sigtunafolkhogskola.se

Elwood ”Ludde” OverholtElwood Overholt ”Det jag brinner för är att uppmuntra studerande att ta chansen att öppna Pandoras ask vad gäller ämnesinlärning. Att upptäcka lite i ett ämne gör att det känns roligare och lättare nästa gång. Man får helt enkelt mersmak och kan inte låta bli att lära sig nya spännande saker.”

Elwood, ”Ludde”, undervisar i matematik, historia, naturkunskap, digitalkunskap mm.
Elwood Overholt
08-592 582 91/69
elwood.overholt@sigtunafolkhogskola.se

Anette LydénAnette Lydén ”Folkhögskolans demokratiuppdrag är fantastiskt. Här utvecklas vi som individer och aktiva medborgare. Folkhögskolans deltagare kan påverka sina egna studier, och som medborgare kan vi påverka vårt samhälle. För det krävs kunskaper, mod, ömsesidig respekt och samarbetsförmåga. Det jobbar vi med i folkhögskolan.”

Anette undervisar i samhällskunskap, svenska, svenska som andraspråk mm. Samordnare i allmänna kursens arbetslag.

Anette Lydén
08-592 582 58
anette.lyden@sigtunafolkhogskola.se

Henrik JohanssonHenrik Johansson
Undervisar i musikproduktion, matematik mm.

Henrik Johansson
henrik.johansson@sigtunafolkhogskola.se

Berit Eklund

Undervisar i matematik och naturkunskap i Språkåret/svenska som andra språk grund. Bidrar även med speciallärarerfarenhet.

Berit Eklund
08-592 582 29
berit.eklund@sigtunafolkhogskola.se

Bob NicholsBob Nichols
Undervisar i litteratur mm.

Bob Nichols
bob.nichols@sigtunafolkhogskola.se