Tider och kostnader

Läsårstider 2018-19

Kostnader

All undervisning är kostnadsfri eftersom folkhögskolan är offentligfinansierad (vi får statsbidrag). Sigtuna folkhögskolas stipendiefond bidrar till våra studieresor och billigare luncher för studerande.
Vår materialavgift är 2 300 kronor/termin. Det täcker kostnader för studiebesök, del av studieresa, studiematerial, kopior, datautskrifter, förmiddagsfika, försäkring under skoltid, lunch och kaffe vid kursstart (augusti) och kursavslutning(juni). Resor till/från studiebesök betalar du själv.

Eventuell höjning av materialavgiften för läsåret 19/20 är ännu inte beslutad. Om det blir ändring av materialavgiften kommer du informeras om detta i samband med den obligatoriska intervjun.

Observera: Den som studerar på Språkåret- Svenska som andraspråk, studerar på grundnivå. Tänk på det när du söker CSN. Om du fått en studieplats hos oss, kan vi hjälpa dig att göra ansökan till CSN.