Sigtuna folkhögskola är en plats för lärande tillsammans med andra. Varje år möts ca 150 studerande på våra långa kurser, alla med olika utmaningar och drivkrafter. En del vill läsa in grundskole- eller motsvarande gymnasiekompetens, andra utbildar sig till Fritidsledare eller går en gedigen grundutbildning inom kulturområdet genom att läsa konst, film, skådespeleri, musikproduktion eller manusskrivande. Mötet mellan alla olika människor bidrar till den unika miljön. Folkhögskolan arrangerar också distansutbildningar, sommarkurser samt korta kurser tillsammans med närstående organisationer. Vi driver kursgård i egen regi och vandrarhem i samarbete med Svenska Turistföreningen. Folkhögskolan har ca 200 studerande (inklusive distansutbildningar), varav ca 70 bor på internatet. Skolan har ca 30 anställda. Huvudmannen är Föreningen Sigtuna folkhögskola där Sensus studieförbund, Sigtunastiftelsen och Svenska Kyrkans Unga ingår. Sigtuna folkhögskola är partipolitiskt och religiöst obunden.

Vill du arbeta i en unik miljö med varierande arbetsuppgifter? Vill du vara med och utveckla vår verksamhet på Sigtuna folkhögskola? Då kan det här vara jobbet för dig.
Du behöver vara en strukturerad och organiserad person som tycker om när det händer mycket på en och samma gång. Du har ett kreativt och lekfullt sinnelag och är intresserad av och har erfarenhet av många olika slags samarbetsformer som varit framgångsrika. Det är också viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och förmågan att möta alla olika typer av människor på ett professionellt sätt och få dem att känna sig välkomna. Du kommer att vara närmsta chef för den personal som jobbar i kök, städ och konferens. Du kommer att ingå i skolans ledningsgrupp

Du kommer att vara den första kontakten med skolans externa gäster. Detta sker via telefon, mail, bokningskanaler samt i verkliga möten.
I arbetsuppgifterna ingår att skicka offerter, lägga in bokningar, uppföljningar samt att skapa och skicka bekräftelser. Utöver bokning av externa gäster kommer du även vara kanalen mellan skolans personal samt deltagare och skolans lokalbokningar. Du ansvarar även för in- och utcheckning, fakturering, avstämningar, uppdatering av priser i bokningssystem, iordningsställande av konferenslokaler samt kommunikation och planering tillsammans med skolans restaurang Manfreds matsal. Revenue management och säsongplanering är andra arbetsuppgifter. Det ingår även beredskap var fjärde vecka på ett rullande schema. Du kommer att arbeta nära husmor och tillsammans planerar ni den externa verksamheten och schemalägger övrig servicepersonal. Sigtuna folkhögskolas vandrarhem, konferens och kursgård har öppet årets alla dagar så högre tryck och arbetsbelastning förekommer sommartid då skolverksamheten är stängd. Obekväm arbetstid så som kvällar och helger kan förekomma.

Krav:
Goda kunskaper i Office 365.
Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:
Tidigare erfarenhet av bokningssystemet Spectra systems.
Erfarenhet från folkhögskolevärlden.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Sista ansökningsdag 2021-10-06. Urval sker löpande.
Anställningen startar preliminärt 22 nov. 2021 eller efter överenskommelse.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev samt referenser till
jobbansokan@sigtunafolkhogskola.se
Märk din ansökan med ”adm.chef”.
Frågor:
Frida Jansson, administrativ chef. 072-165 70 11 eller
mail till: frida.jansson@sigtunafolkhogskola.se
Catarina Lindskog, rektor. 072-165 70 01 eller
mail till: catarina.lindskog@sigtunafolkhogskola.se

Pin It on Pinterest