Konferens i folkhögskolemiljö!

 

På Sigtuna folkhögskola delar våra konferensgäster miljö med studerande och övriga gäster. Hos oss står folkbildning i centrum, vilket bland annat innebär att konferensledaren har tillgång till tips och idéer om metoder för hur en grupp kan arbeta tillsammans.

 

Bokningsförfrågan

KONFERENS

Folkbildning

Hos oss står folkbildning i centrum, vilket bland annat innebär att konferensledaren har tillgång till tips och idéer om metoder för hur en grupp kan arbeta tillsammans. Vi erbjuder flexibla lösningar till bra priser.

Sigtuna folkhögskola är vackert belägen på en kulle med utsikt över Mälaren i den idylliska medeltida staden Sigtuna. Våra gäster kommer ofta från ideella organisationer.

I närheten finns Sigtunas trivsamma innerstad, med Tant Bruns café och medeltida kyrkoruiner som ligger på promenadavstånd från folkhögskolan. Sigtunas omgivningar inbjuder också till friluftsliv.

SAMVERKANSKURSER

Din organisations kurs i samarbete med Sigtuna folkhögskola.

Om du tillhör någon av Sigtuna folkhögskolas huvudmän eller andra närstående organisationer kan du genomföra en kurs tillsammans med Sigtuna folkhögskola.

Globala perspektiv, kultur och samhälle

Våra främsta kompetensområden är idealitet, globala perspektiv, möte kultur och samhälle samt pedagogisk fortbildning. Läs mer om de stadigt återkommande samverkanskurserna här nedan.