Välkommen till Sigtuna folkhögskola

Utbildningar och kurser, konferens, kursgård och vandrarhem

Utbildningar och kurser

Pröva, ompröva, upptäck och erövra kunskap och livsvärden

Konferens och kursgård

Håll er konferens i våra ljusa och trivsamma lokaler på gångavstånd till Sigtuna innerstad. Njut av god mat, dryck och övernattning till paketpriser.

Vandrarhem

Välkommen att boka din övernattning på STF Sigtuna Vandrarhem. Ett billigt, enkelt och mysigt vandrarhem med närhet till både natur och stad,

Aktuellt

Existentiell och hållbar hälsa

Existentiell och hållbar hälsa

Sigtuna folkhögskola arrangerar tillsammans med Christina Lloyd, forskare och författare till bland annat Meningen med mig en fortbildning för dig som arbetar med unga i grupp, som leder eller är på väg att starta grupper för unga.

Sök nya kursen i fotografiskt projektarbete!

Sök nya kursen i fotografiskt projektarbete!

Har du en idé på fotoprojekt som du vill genomföra under en termin, eller har du redan något påbörjat fotoprojekt som du vill gå i mål med? Läs mer och ansök här!

Festligheterna fortsätter!

Festligheterna fortsätter!

Nu fortsätter vi med festligheterna – måndag 29 maj – torsdag 1 juni kommer vi att få ta del av och uppleva all talang och kreativitet som finns på skolan. Välkommen till en vecka fylld av glädje, inspiration och oväntade upplevelser!

Berättelser i folkhögskolan

Berättelser i folkhögskolan

Anette Lydén, tidigare pedagog på Allmän kurs på Sigtuna folkhögskola, har under 2022 arbetat med ”praktiknära forskning” med ett arbetsstipendium från Sveriges Lärare Folkhögskola. Studien handlar om ”Berättelser i folkhögskolan och att arbeta med systematisk dokumentation av Folkhögskolans demokratiska och omätbara bildningsprocesser”.

Pilgrimsvandring på Ingegerdsleden

Pilgrimsvandring på Ingegerdsleden

Välkommen till pilgrimsvandring söndag 23 april! Vi vandrar till invigningen av Ingegerds kapell på Sigtuna folkhögskola. Intresset för att pilgrimsvandra är stort och i Sverige har många gamla leder röjts och fått tydliga vägmarkeringar. Den här dagen går vi en del av sträcka 4 som är en av de delsträckor som tillsammans utgör Ingegerdsleden…

Pin It on Pinterest